top of page
TIRANE - Tryezë e rrumbullakët me temë "Sfidat dhe çështjet e përkthimit letrar"
TIRANE - Tryezë e rrumbullakët me temë "Sfidat dhe çështjet e përkthimit letrar"

pre, 25 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

TIRANE - Tryezë e rrumbullakët me temë "Sfidat dhe çështjet e përkthimit letrar"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

25 mar 2022, 10:00 e paradites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë, Shqipëri

À propos de l'événement

Një takim mes përkthyesve për të diskutuar çështjet dhe dilemat e përkthimit letrar. Mes të ftuarve, shkrimtari Zija Çela dhe Sébastien Gricourt, përkthyesi i romanit "Djalli komik" në frëngjisht.   Ky takim do të pasohet nga konkursi përPërkthimi më i mirë, organizuar me studentë nga Departamenti i Frëngjishtes.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page