top of page
Shfaqja e filmit: Dam
Shfaqja e filmit: Dam

enj, 02 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Shfaqja e filmit: Dam

Ambasada e Dukatit të Madh të Luksemburgut ofron për publikun frëngjishtfolës filmin "Diga", në frëngjisht, me titra shqip. Për të mos u humbur!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

02 mar 2023, 7:00 e pasdites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

À propos de l'événement

Ambasada e Dukatit të Madh të Luksemburgut i ofron audiencës frëngjisht-folëse filminDiga, me titra shqip

Përmbledhje:Pas dhjetë vitesh jashtë vendit, Katerina kthehet në Luksemburg për të gjetur vajzën e saj Alba, e rritur nga nëna e Katerinës, Elizabeta. Alba është e ftohtë dhe e largët me këtë të panjohur që shfaqet papritur në jetën e saj, njësoj si Elisabeta, në ankth për ta mbajtur nën mbrojtjen e saj për vete. Një ditë, Katerina nuk mund të durojë më. Ajo e “rrëmben” Albën dhe e çon në një udhëtim në një liqen verior. Kështu fillon një udhëtim shqetësues në botën konfuze të dashurisë amtare, vetëm për të zbuluar se ndonjëherë kundërshtari i vërtetë është vetvetja.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page