top of page
Njeriu dhe mjedisi"
Njeriu dhe mjedisi"

pre, 25 mar

|

Kolegji "Qerret"

Njeriu dhe mjedisi"

Njerëzit dhe mjedisi. Të gjitha për një planet më të pastër. Një aktivitet që synon ndërgjegjësimin kundër mjedisit

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

25 mar 2022, 9:00 e paradites – 11:00 e paradites

Kolegji "Qerret", Lushnje, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page