top of page
BERAT - Shfaqja e filmave për fëmijë
BERAT - Shfaqja e filmave për fëmijë

pre, 04 mar

|

Në të gjitha shkollat e Beratit dhe FA

BERAT - Shfaqja e filmave për fëmijë

Shfaqja e filmave për fëmijë: Luani dhe miu + 6 fabula nga La Fontaine, Vjersha për kafshët, Drita e hënës, Vajza dembel dhe vajza punëtore, Borëbardha dhe 7 xhuxhët.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

04 mar 2022, 12:00 e pasdites – 4:00 e pasdites

Në të gjitha shkollat e Beratit dhe FA, Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

Në këtë datë, në të gjitha shkollat ku mësohet frëngjishtja si gjuhë e dytë, do të shfaqen filma të destinuar për nxënësit e klasave të treta dhe të gjashta, kryesisht filma vizatimorë dhe me personazhe të njohur për fëmijët. Gjuha e thjeshtë, muzika ritmike, vizatimet, historitë e bukura me fund të lumtur janë mjaft tërheqëse dhe frymëzuese për këtë moshë.

Vendi:Në të gjitha shkollat e Beratit   në orën 12:00 dhe Alliance française Antenne de Berat në orën 16:00.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page