top of page

pre, 11 mar

|

Dhoma e Zyrës së Arsimit

Workshop shkrimi - Ese me temën: Kjo është arsyeja pse unë e dua frëngjishten

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

11 mar 2022, 12:00 e pasdites

Dhoma e Zyrës së Arsimit, Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

Ky aktivitet do të zhvillohet në dy faza, fillimisht në çdo shkollë do të drejtohet nga mësuesi i gjuhës frënge një seancë provë më pas nxënësit më të mirë do të marrin pjesë në workshop-in e shkrimit i cili do të zhvillohet në sallën e trajnimit me zyrën pedagogjike Berat me përfaqësues të të gjitha shkollat me nxënës të klasës së nëntë dhe të mesme. Nxënësit do të shprehin mendimet e tyre, çfarë u paraqet gjuha frënge, arsyet pse u pëlqen, reflektime personale.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page