top of page

Politika e cookie

1. Çfarë është një cookie?

Një cookie është një skedar i vogël i përbërë nga shkronja dhe numra dhe shkarkohet në kompjuterin tuaj kur hyni në uebsajte të caktuara. Në përgjithësi, cookies lejojnë një faqe interneti të njohë kompjuterin e përdoruesit.

Gjëja më e rëndësishme që duhet të dini për skedarët e skedarëve që vendosim është se ato shërbejnë për të përmirësuar përdorshmërinë e faqes sonë të internetit, për shembull duke kujtuar preferencat e sajtit dhe cilësimet e gjuhës.

2. Pse përdorim cookies?

Ne mund të përdorim cookie dhe teknologji të tjera të ngjashme për një sërë arsyesh, për shembull: (i) për qëllime sigurie ose mbrojtjeje nga mashtrimi, dhe për të identifikuar dhe parandaluar sulmet kibernetike, (ii) për t'ju ofruar shërbimin që keni zgjedhur të merrni nga ne, iii) për të monitoruar dhe analizuar performancën, funksionimin dhe efektivitetin e shërbimit tonë dhe iv) për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit.

3. Tabela e cookies:

Në këtë seksion, ju duhet të përmendni cookies që përdorni në faqen tuaj. Për më shumë informacion, klikoni këtu .

4. Zgjedhjet tuaja:

Për të mësuar më shumë rreth cookie-ve, duke përfshirë mënyrën se si të shihni se çfarë cookie janë vendosur dhe për të kuptuar se si t'i menaxhoni, fshini ose bllokoni ato, vizitoni https://aboutcookies.org/ ose https://www.allaboutcookies. org/fr/ .
 

Është gjithashtu e mundur që të parandaloni shfletuesin tuaj nga pranimi i cookies duke modifikuar cilësimet përkatëse në shfletuesin tuaj. Zakonisht mund t'i gjeni këto cilësime në "  Opsione  "Ose"  Preferencat  "Shfletuesi.
 

Ju lutemi vini re se fshirja e kukive tona ose çaktivizimi i skedarëve të ardhshëm ose teknologjitë e gjurmimit mund t'ju pengojë të aksesoni zona ose veçori të caktuara të shërbimeve tona, ose mund të ndikojë negativisht në përvojën tuaj të përdoruesit.
 

Lidhjet e mëposhtme mund të jenë të dobishme, ose mund të përdorni "  Ndihma  "Shfletuesi.
 

Për të refuzuar dhe parandaluar përdorimin e të dhënave tuaja nga Google Analytics në të gjitha faqet e internetit, shihni udhëzimet e mëposhtme  :  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Ne mund ta ndryshojmë këtë politikë të cookie-ve. Ne ju inkurajojmë që të kontrolloni rregullisht këtë faqe për informacionet më të fundit mbi cookies.

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page