top of page
Turne futbolli frëngjishtfolës
Turne futbolli frëngjishtfolës

mër, 15 mar

|

Fushë futbolli në liqenin artificial

Turne futbolli frëngjishtfolës

Ndeshje futbolli (7x7) mes katër skuadrave të organizuara nga Ambasada Franceze në Shqipëri sipas modelit të klubit botëror : katër ndeshje 25-minutëshe (gjysmëfinale, finale e vogël dhe finale e madhe).

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

15 mar 2023, 6:00 e pasdites – 8:00 e pasdites

Fushë futbolli në liqenin artificial, Liqeni Artificial i Tiranes, Tirane, Albania

À propos de l'événement

Turne futbolli (7x7) ndërmjet katër skuadrave të organizuar nga Ambasada Franceze në Shqipëri sipas modelit të klubit botëror : katër ndeshje 25-minutëshe (gjysmëfinale, finale e vogël dhe finale).

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page