top of page
TIRANË - Mbrëmje e muzikës xhaz francez
TIRANË - Mbrëmje e muzikës xhaz francez

hën, 21 mar

|

Liceu artistik “Jordan Misja”.

TIRANË - Mbrëmje e muzikës xhaz francez

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

21 mar 2022, 7:00 e pasdites

Liceu artistik “Jordan Misja”., Tiranë, Shqipëri

À propos de l'événement

Mbrëmje e muzikës xhaz francez

(shih programin më poshtë) dhe shqip të iniciuar nga kuarteti AJS nën drejtimin artistik të Gent Rushit.

• la vie en rose -edith piaf

• me kalimin e kohës - luan hekuri

• 2 shtator - michel petrucciani

• les feullies morters - edith piaf

• është shumë e mirë - këmishë e tokës

• ngjyra e kafesë - serge gainsbourg

• valsi në margaoux - richard Galliano

AJS Trio & Quartet - Albanian Tunes

https://youtu.be/iVn1DUwmwbQ

https://youtu.be/YHJn4FoYPJY

https://youtu.be/DeAV_pc2BBA

Mund të ftojmë edhe një këngëtar (frankofon) për disa nga meloditë franceze

Para dhe pas koncertit a mund të kontaktoj CouleursJazzRadio de Paris për një intervistë ose një transmetim të drejtpërdrejtë?https://couleursjazz.fr/couleurs-jazz-radio/

Drejtor artistik: Gent Rushi

Drejtues: Besim Petrela

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page