top of page
TIRANË - Play "Argani luan i vdekur"
TIRANË - Play "Argani luan i vdekur"

mër, 30 mar

|

Teatri Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

TIRANË - Play "Argani luan i vdekur"

Shfaqja e shkruar nga Emmanuelle delle Piane dhe e titulluar Argani luan i vdekur. Ajo rishikoi shfaqjen e Molierit Invalidi imagjinar. Shfaqja do të vihet në skenë dhe do të interpretohet nga studentë të departamentit francez.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

30 mar 2022, 11:00 e paradites

Teatri Eksperimental "Kujtim Spahivogli", Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page