top of page
TIRANË - "Brigandët" nga Pol Cruchten dhe Frank Hoffmann
TIRANË - "Brigandët" nga Pol Cruchten dhe Frank Hoffmann

enj, 24 mar

|

Akademia Marubi

TIRANË - "Brigandët" nga Pol Cruchten dhe Frank Hoffmann

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

24 mar 2022, 7:00 e pasdites

Akademia Marubi, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page