top of page
TIRANË - Film i animuar "Ernesti dhe Celestina në dimër"
TIRANË - Film i animuar "Ernesti dhe Celestina në dimër"

pre, 01 pri

|

Akademia Marubi

TIRANË - Film i animuar "Ernesti dhe Celestina në dimër"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

01 pri 2022, 9:30 e paradites

Akademia Marubi, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page