top of page
TIRANË - Debat në konferencë "Perspektivat evropiane të Shqipërisë dhe Ballkanit në përgjithësi"
TIRANË - Debat në konferencë "Perspektivat evropiane të Shqipërisë dhe Ballkanit në përgjithësi"

pre, 18 mar

|

Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti Juridik

TIRANË - Debat në konferencë "Perspektivat evropiane të Shqipërisë dhe Ballkanit në përgjithësi"

Debat në konferencë “Perspektivat evropiane të Shqipërisë dhe Ballkanit në përgjithësi” nga Ambasadorja.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

18 mar 2022, 11:30 e paradites

Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti Juridik, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page