top of page
TIRANË - Konferencë
TIRANË - Konferencë

mër, 23 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

TIRANË - Konferencë

Angazhimi i të rinjve shqiptarë për një Evropë të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse – Konferencë e Ambasadores Elisabeth Barsacq për studentët frëngjishtfolës

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

23 mar 2022, 2:30 e pasdites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page