top of page
TIRANË - Konkurs skicash në stilin e Molierit
TIRANË - Konkurs skicash në stilin e Molierit

mër, 16 mar

|

EFIT, Tiranë

TIRANË - Konkurs skicash në stilin e Molierit

Për të festuar 400-vjetorin e lindjes së Molierit, EFIT ka nisur një konkurs shprehjeje me shkrim të lidhur me fjalët e Frankofonisë "Dis-moi dix mots".

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2022, 7:00 e pasdites

EFIT, Tiranë, Tiranë, Shqipëri

À propos de l'événement

Për të festuar 400-vjetorin e lindjes së Molierit, EFIT ka nisur një konkurs shprehjeje me shkrim të lidhur me fjalët e Frankofonisë "Dis-moi dix mots".

The contest organizuar nga EFIT  synon të sjellë së bashku, rreth të njëjtit ushtrim, dashamirët e teatrit dhe të gjuhës frënge. Si pjesë e projektit, studentët mësojnë, argëtohen dhe zhvillojnë rrjetin e tyre social në frëngjisht. 

Prandaj, studentët eksplorojnë identitetin e tyre kulturor frankofon dhe ndjenjën e përkatësisë së tyre ndaj gjuhës dhe gjuhës frënge, ndërsa krijojnë lidhje miqësie me të rinj të rinj frankofonë.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page