top of page
TIRANË - Kinema - "Playlist"
TIRANË - Kinema - "Playlist"

mër, 16 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

TIRANË - Kinema - "Playlist"

Shfaqje falas të hapura për publikun në Akademinë Marubi.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2022, 9:30 e paradites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksandër Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page