top of page
TIRANË - Kinema - "Piktura"
TIRANË - Kinema - "Piktura"

mar, 15 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

TIRANË - Kinema - "Piktura"

Shfaqje falas të hapura për publikun në Akademinë Marubi

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

15 mar 2022, 9:30 e paradites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page