top of page
TIRANË - Kinema - "Aïlo një odise në Lapland"
TIRANË - Kinema - "Aïlo një odise në Lapland"

enj, 17 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

TIRANË - Kinema - "Aïlo një odise në Lapland"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

17 mar 2022, 9:30 e paradites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page