top of page
TIRANË - Baleti "Giselle" i autorit francez Adolphe Adam
TIRANË - Baleti "Giselle" i autorit francez Adolphe Adam

die, 13 mar

|

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

TIRANË - Baleti "Giselle" i autorit francez Adolphe Adam

Ky balet trajton një përrallë romantike të dashurisë së pafajshme të shërbëtores naive Giselle dhe tradhtisë së Kontit mashtrues Albrecht. Vepra ka si autor anglisht kompozitorin Adolphe Adam, balerina Jean Coralli, poeti Théophile Gautier dhe libretistin Jules-Henri Vernoy de Saint-Georges.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

13 mar 2022, 6:00 e pasdites – 8:00 e pasdites

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit, Sheshi Skenderbej 8, Tirane 1000, Albania

À propos de l'événement

Ky balet trajton një përrallë romantike të dashurisë së pafajshme të shërbëtores naive Giselle dhe tradhtisë së Kontit mashtrues Albrecht. Vepra ka si autor anglisht kompozitorin Adolphe Adam, balerina Jean Coralli, poeti Théophile Gautier dhe libretistin Jules-Henri Vernoy de Saint-Georges.

Prandaj, në kuadër të Pranverës Engleze nuk propozojmë të vëmë në skenë këtë shfaqje me mbeshtetjen tuaj.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page