top of page
TIRANE – “Simpatia për djallin” nga Guillaume De Fontenay
TIRANE – “Simpatia për djallin” nga Guillaume De Fontenay

mër, 09 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

TIRANE – “Simpatia për djallin” nga Guillaume De Fontenay

Shfaqje falas të hapura për publikun në Akademinë Marubi

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

09 mar 2022, 7:00 e pasdites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

À propos de l'événement

Sarajevë, nëntor 92, shtatë muaj pas fillimit të rrethimit. Gazetari i luftës, Paul Marchand, na zhyt në zorrët e një konflikti vëllavrasës, nën vështrimin e pamëshirshëm të komunitetit ndërkombëtar. Mes objektivitetit të tij gazetaresk, ndjenjës së pafuqisë dhe njëfarë ndjenje detyre përballë tmerrit, ai do të duhet të mbajë anën.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page