top of page
TIRANE - “Studentët francezë të inxhinierisë jemi ne”
TIRANE - “Studentët francezë të inxhinierisë jemi ne”

enj, 24 mar

|

UPT, Tiranë

TIRANE - “Studentët francezë të inxhinierisë jemi ne”

“Studentë të inxhinierisë franceze, jemi ne”/ “Mjedisi dhe unë” në orën 13:00 në Bibliotekën e Fakultetit të Inxhinierisë Fizike dhe Matematikës, UPT.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

24 mar 2022, 1:00 e pasdites

UPT, Tiranë, Bulevardi Dëshmorët e Kombit Nr.4, Tiranë, Shqipëri

À propos de l'événement

“Studentë të inxhinierisë franceze, jemi ne”/ “Mjedisi dhe unë” në orën 13:00 në Bibliotekën e Fakultetit të Inxhinierisë Fizike dhe Matematikës, UPT.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page