top of page
TIRANE - Debat për barazinë gjinore në universitet
TIRANE - Debat për barazinë gjinore në universitet

mar, 08 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

TIRANE - Debat për barazinë gjinore në universitet

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

08 mar 2022, 10:00 e paradites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë, Shqipëri

À propos de l'événement

Një aktivitet kushtuar barazisë profesionale midis grave dhe burrave në akademi. I konceptuar në formën e një debati me studentët e Departamentit të Frëngjisht dhe pjesëmarrjen e Catinca BIRNA, koordinatore e projektit " Barazia gjinore në Universitetin_cc781905-5cde-3194-bb35», konsorcium i 11 universiteteve frëngjishtfolëse krijuar nga AUF.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page