top of page
TIRANE – Kinema – “Doktor nate” nga Elie Wajeman
TIRANE – Kinema – “Doktor nate” nga Elie Wajeman

mër, 16 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

TIRANE – Kinema – “Doktor nate” nga Elie Wajeman

Shfaqje falas të hapura për publikun në Akademinë Marubi.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2022, 7:00 e pasdites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page