top of page
Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” - Nëna
Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” - Nëna

pre, 08 mar

|

Teatri "Kujtim Spahivogli"

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” - Nëna

Shfaqja NËNA është një nga kryeveprat e dramaturgjisë bashkëkohore franceze dhe evropiane, e vënë në skenë nga teatro të shumtë në Evropë dhe në mbarë botën dhe e përkthyer në shumë gjuhë.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

08 mar 2024, 7:00 e pasdites – 11:00 e pasdites

Teatri "Kujtim Spahivogli", 8R77+WX8, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page