top of page
Tryezë e rrumbullakët rreth letërsisë franceze dhe shkrimtarëve të saj
Tryezë e rrumbullakët rreth letërsisë franceze dhe shkrimtarëve të saj

pre, 10 mar

|

Gjimnazi Qemal-Stafa, Tiranë

Tryezë e rrumbullakët rreth letërsisë franceze dhe shkrimtarëve të saj

Seksioni dygjuhësh i Tiranës po organizon një tryezë të rrumbullakët kushtuar letërsisë franceze dhe shkrimtarëve të saj. Ky takim i pasur letrar do të eksplorojë vendin që zënë autorët francezë në letërsinë botërore, si dhe kontributin e tyre në formimin letrar të lexuesve.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2023, 3:00 e pasdites

Gjimnazi Qemal-Stafa, Tiranë, Rruga e Durresit, Tirane, Shqiperi

À propos de l'événement

Seksioni dygjuhësh i Tiranës po organizon një tryezë të rrumbullakët kushtuar letërsisë franceze dhe shkrimtarëve të saj. Ky takim i pasur letrar do të eksplorojë vendin që zënë autorët francezë në letërsinë botërore, si dhe kontributin e tyre në formimin letrar të lexuesve.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page