top of page
SHKODËR - Panairi letrar: "Molieri, legjenda e teatrit francez"
SHKODËR - Panairi letrar: "Molieri, legjenda e teatrit francez"

hën, 28 mar

|

Biblioteka Marin Barleti

SHKODËR - Panairi letrar: "Molieri, legjenda e teatrit francez"

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

28 mar 2022, 11:00 e paradites

Biblioteka Marin Barleti, Shkoder, Shqiperi

À propos de l'événement

  • Mësuesit e frëngjishtes dhe të letërsisë flasin dhe diskutojnë mbi   figurën shumëdimensionale të të Madhit Molière  dhe vënien në skenë të veprave të tij nga-7cc5191_78190531951__ 136bad5cf58d_Migjeni ”.
  • Inskenimi i një fragmenti nga komedia " Pacienti imagjinar " nga studentë të Departamentit të Gjuhëve Romane.
  • Pedagogë të gjuhës frënge dhe të letërsisë analizojnë  dhe diskutojnë  mbi tërhiqja e figurës së shumëdimensionales353000 dhe mbi tërhiqnien e saj në skenë. nga teatri "Migjeni".
  • Vënia në skenën e një fragmenti të komedisë "I sëmuri per mend" nga Departamenti i Romanistikës.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page