top of page
SHKODËR - Dita e Adoleshencës në Alliance Française
SHKODËR - Dita e Adoleshencës në Alliance Française

sht, 26 mar

|

Alliance Francaise de Shkodër

SHKODËR - Dita e Adoleshencës në Alliance Française

Takimi në frëngjisht jashtë kuadrit të kurseve me aktivitete gjuhësore, lozonjare dhe kulturore në objektiv është të inkurajohen adoleshentët që të investojnë më shumë në mësimin e frëngjishtes.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

26 mar 2022, 10:00 e paradites – 5:00 e pasdites

Alliance Francaise de Shkodër, Shkoder, Shqiperi

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page