top of page
Sallon letrar : Annie Ernaux, Çmimi Nobel në Letërsi 2022. E ftuar speciale: Saverina Pasho
Sallon letrar : Annie Ernaux, Çmimi Nobel në Letërsi 2022. E ftuar speciale: Saverina Pasho

hën, 13 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Shkodër

Sallon letrar : Annie Ernaux, Çmimi Nobel në Letërsi 2022. E ftuar speciale: Saverina Pasho

Aleanca Française de Shkodër ju fton të zbuloni këtë shkrimtare dhe figurë të feminizmit. Një sallon letrar, i ndjekur nga lexime dhe komente të disa fragmenteve nga libri Les Années të realizuara nga studentët.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

13 mar 2023, 11:00 e paradites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Shkodër, Sheshi 2 Prilli 24, Shkoder, Albania

À propos de l'événement

Aleanca Française de Shkodër ju fton të zbuloni këtë shkrimtar dhe figurë të feminizmit. 

Një sallon letrar, i ndjekur nga lexime dhe komente të disa fragmenteve nga libri Les Années të realizuara nga studentët.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page