top of page
Promovimi i librit Rruga për të ardhmen e njerëzve të Edgar Morin, përkthyer në shqip nga Ilia Lëngu
Promovimi i librit Rruga për të ardhmen e njerëzve të Edgar Morin, përkthyer në shqip nga Ilia Lëngu

enj, 23 mar

|

Biblioteka Thimi-Mitko në Korçë

Promovimi i librit Rruga për të ardhmen e njerëzve të Edgar Morin, përkthyer në shqip nga Ilia Lëngu

Duke prezantuar librin Rruga për të ardhmen e njerëzve të Edgar Morin, profesor Ilia Lëngu fton lexuesit të zbulojnë mendimin e këtij autori dhe ndan mendimet e tij si përkthyes.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

23 mar 2023, 5:00 e pasdites

Biblioteka Thimi-Mitko në Korçë, Rruga Thimi Mitko, Korçë, Shqipëri

À propos de l'événement

Duke prezantuar librin Rruga për të ardhmen e njerëzve të Edgar Morin, profesor Ilia Lëngu fton lexuesit të zbulojnë mendimin e këtij autori dhe jep mendimet e tij si përkthyes. 

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page