top of page
Promovimi i fondit në frëngjisht
Promovimi i fondit në frëngjisht

enj, 16 mar

|

Biblioteka Qemal-Baholli e Elbasanit

Promovimi i fondit në frëngjisht

Aleanca Franceze e Elbasanit prezanton para publikut të gjerë fondin e saj të librave dhe periodikëve në gjuhën frënge. Me pjesëmarrjen e gjimnazistëve, nxënësve dhe mësuesve të gjuhës frënge.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2023, 11:00 e paradites

Biblioteka Qemal-Baholli e Elbasanit, Rruga 11 Nentori 59, Elbasan, Albania

À propos de l'événement

Aleanca Française e Elbasanit prezanton para publikut të gjerë fondin e saj të librave dhe periodikëve në gjuhën frënge me pjesëmarrjen e gjimnazistëve, nxënësve dhe mësuesve të gjuhës frënge.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page