top of page
Shqipëria dhe shqiptarët ndër piktorët francezë të shekullit XIX
Shqipëria dhe shqiptarët ndër piktorët francezë të shekullit XIX

pre, 10 mar

|

Biblioteka Thimi Mitko, Korçë

Shqipëria dhe shqiptarët ndër piktorët francezë të shekullit XIX

Aleanca Française de Korça ju ofron një takim letrar rreth dy librave të Luan Rama : Një mungesë kaq e gjatë dhe Konkubina e maleve.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2023, 12:00 e pasdites

Biblioteka Thimi Mitko, Korçë, Rruga Thimi Mitko, Korçë, Shqipëri

À propos de l'événement

Aleanca Française de Korça ju ofron një takim letrar rreth dy librave të Luan Rama : Një mungesë kaq e gjatë dhe Konkubina e maleve.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page