top of page
Projekti: Berati, një qytet për t'u zbuluar. Turne me guidë në rrethet Mangalem dhe Gorice
Projekti: Berati, një qytet për t'u zbuluar. Turne me guidë në rrethet Mangalem dhe Gorice

pre, 17 mar

|

Antena e Aleancës Française de Berat

Projekti: Berati, një qytet për t'u zbuluar. Turne me guidë në rrethet Mangalem dhe Gorice

« Bëjmë një xhiro në qytet dhe flasim frëngjisht ! » Kjo guidë, njëherazi kulturore dhe edukative, do të inkurajojë nxënësit të shkëmbejnë informacione dhe komunikojnë në frëngjisht. Shpjegime të thjeshta, të qarta dhe të kuptueshme për historinë, arkitekturën, trashëgiminë, peizazhin apo traditat do të jepen nga vetë nxënësit.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

17 mar 2023, 12:00 e pasdites

Antena e Aleancës Française de Berat, Rrethi Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

« Ne bëjmë një turne në qytet dhe flasim frëngjisht !, kulturor dhe arsimor, do të inkurajojë shkëmbimin e informacionit dhe komunikimit në frëngjisht. Do të jepen shpjegime të thjeshta, të qarta dhe të kuptueshme për historinë, arkitekturën, trashëgiminë, peizazhin apo traditat.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page