top of page
Screening - Pacienti imagjinar
Screening - Pacienti imagjinar

mar, 29 mar

|

Salla 107 e Universitetit Aleksandër Xhuvani

Screening - Pacienti imagjinar

Shfaqja e shfaqjes “Pacienti imagjinar” pasuar nga një diskutim mbi veprën e Molierit dhe vendin e saj në kurrikulat shkollore në Shqipëri.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

29 mar 2022, 11:00 e paradites

Salla 107 e Universitetit Aleksandër Xhuvani, Elbasan, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page