top of page
Shfaqja e filmit Un monde
Shfaqja e filmit Un monde

hën, 13 mar

|

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Shfaqja e filmit Un monde

Ejani të jetoni një përvojë gjithëpërfshirëse që nuk kursen askënd me dramën "Një botë" e mundësuar nga Ambasada belge.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

13 mar 2023, 7:00 e pasdites

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, Rruga Aleksander Moisiu 78, Tirane 1005, Albania

À propos de l'événement

Ejani të jetoni një përvojë gjithëpërfshirëse që nuk kursen askënd me dramën Un monde  të ofruar nga Ambasada belge.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page