top of page
Shfaqja e filmit "Një verë në Provence"
Shfaqja e filmit "Një verë në Provence"

enj, 09 mar

|

Biblioteka Komunale Vehxhi-Buharaja

Shfaqja e filmit "Një verë në Provence"

Jeta në fshat nuk është aspak e parëndësishme...siç na tregojnë Léa, Adrien dhe vëllai i tyre i vogël Théo në filmin Një verë në Provence. Të qeshura, emocione, dashuri, nostalgji për një film të pasur me emocione të ofruar nga dega e Aleancës Française de Berat.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

09 mar 2023, 4:00 e pasdites

Biblioteka Komunale Vehxhi-Buharaja, Rrethi Berat, Shqipëri

À propos de l'événement

Jeta në fshat nuk është aspak e parëndësishme...siç na tregojnë në film Léa, Adrien dhe vëllai i tyre i vogël Théo.Një verë në Provence.

Të qeshura, emocione, dashuri, nostalgji për një film të pasur me emocione të ofruar nga dega e Aleancës Française de Berat.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page