top of page
Shfaqja e filmit: Quai d'Orsay
Shfaqja e filmit: Quai d'Orsay

pre, 17 mar

|

Biblioteka Thimi-Mitko e Korçës

Shfaqja e filmit: Quai d'Orsay

Quai d'Orsay : një komedi argëtuese dhe me ritme të përsosura është zgjedhur nga Alliance Française de Korça për kënaqësinë e filmdashësve.

Aucun billet en vente
Voir d'autres événements

Heure et lieu

17 mar 2023, 2:00 e pasdites

Biblioteka Thimi-Mitko e Korçës, Rruga Thimi Mitko, Korçë, Shqipëri

À propos de l'événement

Quai d'Orsay : një komedi zbavitëse dhe me ritme të përsosura është zgjedhur nga Alliance Française de Korça për kënaqësinë e filmdashësve.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page