top of page
Shfaqja e filmit Vila
Shfaqja e filmit Vila

enj, 16 mar

|

Teatri Andon Zako Çajupi i Korçës

Shfaqja e filmit Vila

Alliance Française de Korça ju fton në shfaqjen e filmit La villa e destinuar për një audiencë të rritur : për të parë dhe parë përsëri!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2023, 2:00 e pasdites

Teatri Andon Zako Çajupi i Korçës, JQ9G+FP7, Teatri "Andon Zako Cajupi, Korçë, Shqipëri

À propos de l'événement

Alliance Française de Korça ju fton në shfaqjen e filmit La villa e destinuar për një audiencë të rritur : për të parë dhe parë përsëri!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page