top of page
Shfaqja e filmit më pëlqeu të jetoja atje
Shfaqja e filmit më pëlqeu të jetoja atje

hën, 13 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Shkodër

Shfaqja e filmit më pëlqeu të jetoja atje

Një film sa i lehtë aq edhe i thellë i propozuar nga Aleanca Franceze e Shkodrës. Një realizim i shkëlqyer : për t'u parë absolutisht !

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

13 mar 2023, 12:00 e pasdites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Shkodër, Sheshi 2 Prilli 24, Shkoder, Albania

À propos de l'événement

Një film sa i lehtë dhe i thellë i propozuar nga Alliance Française de Shkodër. Një arritje e shkëlqyer : për të parë absolutisht !

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page