top of page
Shfaqja e filmit Diamanti i fundit
Shfaqja e filmit Diamanti i fundit

hën, 20 mar

|

Aleanca Francaise d'Elbasan

Shfaqja e filmit Diamanti i fundit

Aleanca Franceze e Elbasanit ju fton në shfaqjen e filmit "Diamanti i fundit" i cili ndërthur njëherazi triller, intrigë dhe romancë.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

20 mar 2023, 6:00 e pasdites

Aleanca Francaise d'Elbasan, 436H+W8X, Qarku Elbasan, Shqiperi

À propos de l'événement

Aleanca Franceze e Elbasanit ju fton në shfaqjen e filmit "Diamanti i fundit" i cili ndërthur triller, intrigë dhe romancë.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page