top of page

mër, 16 mar

|

Të gjitha shkollat në Berat dhe FA

Shfaqja e dokumentarëve për vendet frëngjishtfolëse

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2022, 12:30 e pasdites – 4:00 e pasdites, GMT+1

Të gjitha shkollat në Berat dhe FA, Berat, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page