top of page
Prezantimi i publikimit: Cilat strategji komunikimi për promovimin e trashëgimisë kulturore?
Prezantimi i publikimit: Cilat strategji komunikimi për promovimin e trashëgimisë kulturore?

mar, 21 mar

|

Shtëpia Evropiane, Tiranë

Prezantimi i publikimit: Cilat strategji komunikimi për promovimin e trashëgimisë kulturore?

Studiuesit universitarë në fushën e gjuhëve, komunikimit dhe trashëgimisë kulturore do të prezantojnë punimet e një konference shkencore ndërkombëtare të mbajtur më 31 mars 2021 rreth temës : Çfarë nxirret në pah në trashëgiminë kulturore falë komunikimit?

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

21 mar 2023, 11:00 e paradites

Shtëpia Evropiane, Tiranë, Rruga Papa Gjon Pali II AL, 8RCF+28X, Tirane 1000, Albania

À propos de l'événement

Studiuesit universitarë në fushën e gjuhëve, komunikimit dhe trashëgimisë kulturore do të prezantojnë punimet e një konference shkencore ndërkombëtare të mbajtur më 31 mars 2021 rreth temës : Çfarë nxirret në pah në trashëgiminë kulturore falë komunikimit?

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page