top of page
Gatim ëmbëlsirash në stilin francez
Gatim ëmbëlsirash në stilin francez

pre, 10 mar

|

Shkolla Ndërkombëtare Franceze e Tiranës

Gatim ëmbëlsirash në stilin francez

Ambasada e Greqisë në Shqipëri ka kënaqësinë të ofrojë një seminar gastronomik për publikun e Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Tiranës. Studentët do të kenë mundësinë të zbulojnë njohuritë e një pastiçieri në përgatitjen e ëmbëlsirave. Shija, kënaqësia dhe ëmbëlsia ju presin!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2023, 11:00 e paradites

Shkolla Ndërkombëtare Franceze e Tiranës, 7VJ7+33W, Lunder 1, Albania

À propos de l'événement

Ambasada e Greqisë në Shqipëri ka kënaqësinë të ofrojë një seminar gastronomik për publikun e Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Tiranës (EFIT). Studentët do të kenë mundësinë të zbulojnë nga afër njohuritë e një pastiçieri në përgatitjen e ëmbëlsirave. Shija, kënaqësia dhe ëmbëlsia na presin : le të jemi atje!

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page