top of page
POGRADEC - Vizita e Orane dhe Baptiste (duke rrëfyer një përvojë)
POGRADEC - Vizita e Orane dhe Baptiste (duke rrëfyer një përvojë)

die, 20 mar

|

në shkollën “Muharrem Çollaku”.

POGRADEC - Vizita e Orane dhe Baptiste (duke rrëfyer një përvojë)

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

20 mar 2022, 12:00 e paradites

në shkollën “Muharrem Çollaku”., Pogradec, Shqipëri

À propos de l'événement

Vizita e këtij çifti francez me biçikletë nga Marsaja në Pogradec, e nisën këtë udhëtim në qershor 2021. Na treguan përvojën e tyre.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page