top of page
Shfaqja teatrale Dielli dhe era
Shfaqja teatrale Dielli dhe era

mër, 15 mar

|

Kolegji Mesonjetorja e pare Shqipe

Shfaqja teatrale Dielli dhe era

Me regji të nxënësve të shkollës “Mesonjetorja e pare Shqipe” në Korçë, kjo dashuri teatrore do t'i kënaqë të gjithë spektatorët, nga fëmijët e deri te mësuesit.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

15 mar 2023, 1:00 e pasdites

Kolegji Mesonjetorja e pare Shqipe, JQ8H+HWX, Bulevardi Shën Gjergji, Korçë, Albania

À propos de l'événement

Me regji të nxënësve të kolegjit “Mesonjetorja e pare Shqipe” në Korçë, kjo dashuri teatrore do të kënaqë të gjithë spektatorët, nga fëmijët e deri te mësuesit.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page