top of page
Shfaqja teatrore "Argani luan i vdekur"
Shfaqja teatrore "Argani luan i vdekur"

pre, 25 mar

|

ArTurbina

Shfaqja teatrore "Argani luan i vdekur"

Dramë e shkruar nga Emmanuelle delle Piane dhe titulluar "Argani luan i vdekur". Ajo rishikoi shfaqjen e Molierit "Pacienti imagjinar". Shfaqja do të vihet në skenë dhe do të interpretohet nga studentë të departamentit francez.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

25 mar 2022, 11:30 e paradites

ArTurbina, 8R77+WX8, Tiranë, Shqipëri

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page