top of page
Mëngjes në stilin francez
Mëngjes në stilin francez

die, 12 mar

|

Korce

Mëngjes në stilin francez

« Un croissant, s’il vous plaît ! » Le të ndajmë së bashku një moment kënaqësie dhe shije duke ngrënë një mëngjes francez (croissants dhe pain au chocolat) në restorantin Le Paris.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

12 mar 2023, 9:00 e paradites

Korce, Gavril Pepo, Korçë 7000, Albania

À propos de l'événement

« Un croissant, s'il vous plaît ! »_cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_

Le të ndajmë një moment kënaqësie dhe shije së bashku duke ngrënë një mëngjes francez (croissants dhe pain au chocolat) në restorantin Le Paris.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page