top of page
PËRMET - Ekspozita: Një botë ngjyrash
PËRMET - Ekspozita: Një botë ngjyrash

enj, 10 mar

|

Kolegji "Meleq Gosnishti"

PËRMET - Ekspozita: Një botë ngjyrash

Franca dhe vendet frëngjishtfolëse përmes syve të nxënësve të shkollës sonë; objekte të ricikluara për të rritur ndërgjegjësimin për mbrojtjen e natyrës.

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

10 mar 2022, 11:00 e paradites

Kolegji "Meleq Gosnishti", Lagja Kongresi, Përmet, Shqipëri

À propos de l'événement

Franca dhe vendet frëngjishtfolëse me sytë e nxënësve të shkollës sonë; objekte të ricikluara për të rritur ndërgjegjësimin për mbrojtjen e natyrës.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page