top of page

pre, 11 mar

|

Biblioteka "Thimi Mitko"

Momenti im i vogël i eksperimentimit letrar

Regjistrimet janë mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

11 mar 2022, 4:00 e pasdites

Biblioteka "Thimi Mitko", Korce, Shqiperi

À propos de l'événement

Ky aktivitet synon të ndihmojë fëmijët të hyjnë në botën e librave francezë. Mësuesi do t'i inkurajojë fëmijët të diskutojnë përshtypjet që kanë për fragmente nga tekstet në frëngjisht. Është një aktivitet i organizuar në rrjet me FA të Manastirit, FA të Prishtinës dhe FA të Tetovës në kuadër të një projekti të financuar nga Instituti Francez.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page