top of page
Klasa master në piano nga Pascal Gallet
Klasa master në piano nga Pascal Gallet

pre, 03 mar

|

Liceu Artistik Jordan Misja

Klasa master në piano nga Pascal Gallet

Pascal Gallet, një pianist francez me reputacion ndërkombëtar, do të zhvillojë një master klas në piano për nxënësit e liceut artistik Jordan Misja: emocion i garantuar për gjimnazistët!

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

03 mar 2023, 11:00 e paradites

Liceu Artistik Jordan Misja, 8RCG+P33, Rruga e Elbasanit, Tirana 1000, Albania

À propos de l'événement

Pascal Gallet, një pianist francez me reputacion ndërkombëtar, do të mbajë një master klasë pianoje në atmosferën e liceut artistik Jordan Misja, me vetëm një objektiv: promovimin e mësimdhënies dhe pedagogjisë së pianos.

Një event që do të promovojë muzikën dhe njohuritë franceze!

Organizuar nga Aleanca Française de Tirana

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page