top of page
Kuizi i Frankofonisë
Kuizi i Frankofonisë

enj, 16 mar

|

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë

Kuizi i Frankofonisë

A e njihni vërtetë Frankofoninë ? Studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës do të marrin pjesë në një kuiz rreth datave, personaliteteve dhe ngjarjeve kryesore të Frankofonisë.

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

16 mar 2023, 10:30 e paradites

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë, Rr Elbasanit Tirana Albania AL, Rruga Hysen Cino 18, Tirana 1001, Albania

À propos de l'événement

A e njihni vërtet Frankophonie ? 

Studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës do të marrin pjesë në një kuiz rreth datave, personaliteteve dhe ngjarjeve kryesore të Frankofonisë.

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page