top of page
Seksi i dytë i Simone de Beauvoir dhe shekulli i 21-të
Seksi i dytë i Simone de Beauvoir dhe shekulli i 21-të

mër, 01 mar

|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit

Seksi i dytë i Simone de Beauvoir dhe shekulli i 21-të

Një diskutim mbi historinë e letërsisë shkruar nga shkrimtaret gra franceze. Si ka evoluar ajo? Çfarë kanë sjellë botimet e këtyre autoreve në planin social-kulturor dhe politik?

Nuk ka bileta në shitje
Shihni ngjarje të tjera

Heure et lieu

01 mar 2023, 11:00 e paradites

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, Rruga Jul Variboba 21, Tirana, Albania

À propos de l'événement

Një diskutim mbi historinë e letërsisë shkruar nga shkrimtaret gra franceze.

Si ka evoluar ajo?

Çfarë kanë sjellë botimet e këtyre autoreve në planin social-kulturor dhe politik?

 

Partager cet événement

printemps-SHIRIT2024.jpg
bottom of page